ZAKAPIORSKA Gwatemala Huehuetenango
towar niedostępny
Opis
Występuje w Bieszczadach. Czerpie inspiracje z lokalnej natury, sztuki i muzyki. Charakteryzuje się wysoką słodyczą, nutami ciemnej czekolady oraz wiśni. Średnio palone ziarna pozwolą chłonąć w pełni swojski klimat i piękno połonin.
Rozsmakuj się w bieszczadzkim rzemiośle!
Wiemy, że ciężko będzie się powstrzymać, ale świeżo palona kawa wymaga czasu, aby w pełni rozwinąć swój profil smakowy. Zalecamy trening cierpliwości i kosztowanie kawy po około tygodniu od daty wypału, umieszczonej na tylnej etykiecie.
Nasze kawy są wypalone nie później niż 4 tygodnie temu. Jeśli chcesz poznać dokładną datę palenia – skontaktuj się z nami.
Kawa ziarnista, przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć w ciągu 12 miesięcy od daty wypalenia.
Dodatkowe informacje
Kraj pochodzenia | Gwatemala |
Region | Huehuetenango |
Stopień palenia | Średni |
Obróbka | Myta |
Gatunek | Arabica |
Kawa | Ziarnista |