SIELSKA Etiopia Sidamo
towar niedostępny
Opis
Występuje w Bieszczadach. Lubi przebywać na łonie natury, uwielbia sielskie klimaty połonin. Charakteryzuje się rześkim posmakiem, w którym można wyczuć cytrusowe nuty. Świeżo palone ziarna pomogą zrelaksować się i odetchnąć w trakcie intensywnego dnia.
Delektuj się bieszczadzkim spokojem.
Wiemy, że ciężko będzie się powstrzymać, ale świeżo palona kawa wymaga czasu, aby w pełni rozwinąć swój profil smakowy. Zalecamy trening cierpliwości i kosztowanie kawy po około tygodniu od daty wypału, umieszczonej na tylnej etykiecie.
Nasze kawy są wypalone nie później niż 4 tygodnie temu. Jeśli chcesz poznać dokładną datę palenia – skontaktuj się z nami.
Kawa ziarnista, przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najlepiej spożyć w ciągu 12 miesięcy od daty wypalenia.
Dodatkowe informacje
Kraj pochodzenia | Etiopia |
Region | Sidamo |
Stopień palenia | Średni |
Obróbka | Naturalna |
Gatunek | Arabica |
Kawa | Ziarnista |